real madrid tröja enrique anser sevilla kommer 0


Barcelona tränare Luis Enrique anser Sevilla kommer att utgöra ett allvarligt hot mot Spanien ‘s etablerade topp tre för La Liga titeln denna säsong före sin sida’ s resa till Sanchez Pizjuan på Sunday.Sevilla ligga fjärde efter real madrid tröja 10 matcher, men bara tre poäng bakom ledarna Real Madrid, två på drift av Barca och nivå med Atletico Madrid. ‘Utan tvekan för vad de har visat hittills’, säger Enrique på lördag när frågade om Sevilla ‘förmåga att lansera en titel challenge.Sevilla har redan Atletico slagit vinna alla sju hemmamatcher sedan senast besökte Barcelona i den spanska supercupen i August.However har Enrique ‘s män såg skör Allt under de senaste veckorna utan skadade Gerard Pique och Andres Iniesta och misshandlades 3-1 av Manchester City i Champions League på Tuesday.Yet, Barca chefen rundade på sina barcelona tröja kritiker och krävde tålamod i att döma hans sida till slutet av säsongen. ‘Om jag ser på våra första 40 minuter i Manchester, jag tror att de är de bästa minuter av vår tid eftersom jag har varit tränare’, tillade han. ‘Det finns desperation att berömma eller kritisera mycket snabbt ingripa, men det måste finnas mer rationalitet när man analyserar lag. i slutet av säsongen är när jag tror att det är bara. ‘Du har en mycket färskt exempel på vårt första år (2014/15). Du (media) förtalad coaching laget och i slutet vi var tränarstaben som vann flest titlar i världen det året. ‘Förlust mot förre Barca chef Pep Guardiola i lågsäsonger var Barca’ tredje i sitt senaste 12 games.And med Real Madrid står inför utmaningen att Leganes Lättare hemma och en internationell två veckors paus för att komma, är Enrique fast besluten att inte förlora mer mark i titeln ras. ‘Det är som Tour of Spain eller Tour de France (cykling). Du måste försöka att inte förlora det i ett tidigt skede för att komma till de viktigaste stegen med en chans att vinna.’ Det innebär att få till februari eller mars med en verklig och tydlig chans att vinna alla titlarna. Det är vårt mål. ‘Pique, Iniesta och Jordi Alba är alla saknas ännu en gång för resan till Sevilla.Enrique förväntas göra-bara ändra från den sida som inletts mot City med Rafinha eller Arda Turan ersätter Andre Gomes.

Köp officiella fotbollströjor barn hos billiga fotbollströjor butik på nätet

Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini

Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser;

 

 

 

http://evangeli.bcz.com/2017/03/13/fotbollstrojor-barn-en-53-e-minut-ml-som-harambee/
http://evangeli.bcz.com
http://evangeli.bcz.com/barcelona-troja/
http://evangeli.bcz.com/2017/03/22/manchester-united-troja-loew-har-stott-kampande/
http://evangeli.bcz.com/2017/03/22/real-madrid-troja-enrique-anser-sevilla-kommer/

Leave a Reply